Monen kerhon väkeä

Kirjoittanut Onni Hirvi

Onni Hirvi on joukkoliikenteen edelläkävijä ja kulkee siellä missä sinäkin.
Hirviklaani | MatkallaSuomessa | MeOlemmeOnniBus | Työntekijäkokemus

Julkaistu 14.06.2021

OnniBussilla on ainakin kaksi vähän virallisempaa työntekijöiden kerhoa ja lisäksi on epävirallisempia, pienten porukoiden puuhaporukoita. Kerhot kokoavat yhteen samanhenkiset työntekijät. Yhdessä on hauskempaa jakaa intohimoja!

Futisveikkaus vetoaa laajalla rintamalla

Nyt kun parhaillaan on menossa jalkapallon EM-lopputurnaus, jossa Suomi on historiallisesti mukana, on meillä tällä hetkellä käynnissä OnniBussin oma futisveikkaus, johon kaikki työntekijät ovat voineet ilmoittautua mukaan veikkaamaan ottelutuloksia, mestaria ja maalikuningasta. Edellisten futiksen MM-kisojen sekä viime vuoden yleisurheilukisojen aikana järjestetyt veikkaukset saavuttivat innostusta ja kiinnostusta, joten perinne jatkuu.

Ja vaikka parhaat veikkaajat asianmukaisesti palkitaankin, on tärkeintä osallistuminen, hauskan pitäminen ja yhdessä tulosten jännittäminen sekä tietenkin sohvakommentointi oman elämänsä futisasiantuntijoiden syvällä rintaäänellä.

Onni Riders – kun vapaus ja vauhti viehättää

Onnibussilaiset ovat liikkuvaisia ja siksi yksi ensimmäisistä virallisista henkilökuntakerhoista olikin Onni Riders moottoripyöräkerho, johon voivat liittyä ajavaksi jäseneksi kaikki moottoroiduilla kaksipyöräisillä ajavat (sähköpyörää eikä mopoa lasketa) sekä hänger-jäseneksi kuka tahansa moottoripyöräilystä jollain tasolla innostunut tai tarakalla kyydissä viihtyvä.

Onni Riders edustaa vapautta liikkua kesällä moottoripyörällä auringonlaskuun kuin Maverick Top Gunissa konsanaan, “Take my breath away” soidessa taustalla. Yhteisiä ajokokoontumisia järjestetään mahdollisuuksien mukaan koko kerhon voimin kerran pari kesässä, mutta pääosin jäsenet tapaavat toisiaan eri kaupunkien tapaamisissa pienemmissä ryhmissä. Korona toki sotki suunnitelmia kokoontumisten järjestämisestä, mutta kesä näyttää jälleen valoisalta, joten eiköhän taas tänäkin kesänä saada kerho kutsuttua koolle letkassa ajamaan Suomen suvessa.

Turvallisuus on myös Onni Riders kerhon toiminnassa ensiarvoisen tärkeää, kuten OnniBussilla liikenteessä aina. Siksi kokeneet kerhon vetäjät, kerhon presidentin johdolla, varmistavat, että kaikki ryhmäajoihin osallistuvat osaavat ajaa letkassa ja vetoketjussa, ja miten toimitaan, jos matkalla sattuu jotain odottamatonta. Aina ei kaksipyöräisetkään kestä lähdöstä maaliin ongelmitta, joten kaikkeen pitää varautua.

Onni Riders ajopaidat esittelyssä

Liiterin liitoa ja telttailun tunnelmaa

Uusin Onnibussin henkilökuntakerhoista on OnniBus Caravan & Camping, joka on kaikille niille työntekijöille, joiden kesäkoti on liikkuvaa mallia ja joille makkara maistuu nuotiolla. Matkailuvaunuja ja -autoja on työntekijöillämme reilusti ja kaikki ovat vähintäänkin potentiaalisia retkeilijöitä.

Tästä kertoo myös se, että toimihenkilöiden kesken vietettynä tyky-päivänä suunnattiin kevättalvella luontopolulle ja patikoitiin laavulle paistamaan makkaraa ja syömään eväitä. Kyseinen päivä oli enemmän kuin onnistunut ja moni sellainen, joille patikointi oli laatuaan uusi kokemus tai vähintäänkin edellisestä kerrasta oli vuosia, oli enemmän kuin innostunut luonnossa liikkumisesta, upeista maisemista, metsän rauhasta ja eräilystä suhteellisien lähellä kaupunkia.

OnniBus Caravan & Camping kokoontuu mahdollisuuksien mukaan yhteisen leirinuotion äärelle tarinoimaan ja vaihtamaan vinkkejä ja kokemuksia matkailusta ja retkeilystä, kunhan kuumin kesäsesonki on ohi ja suomalaiset saatu kuljetettua lomalaitumille ja takaisin eripuolilla Suomea.

Suomen suvi kutsuu liikkumaan!

Kohti kuuminta Suomen lomasesonkia ollaan menossa ja me OnniBussilla haluamme tarjota mahdollisuuden suomalaisille eri puolilla Suomea matkustaa edullisesti lomalla ristiin rastiin. Matkat kannattaa varata ajoissa, jotta paikan saa varmasti haluamalleen vuorolle sekä mahdollisimman edullisesti. Hinnoitelumme on kysyntäperusteista, joten kun varaat lipun hyvissä ajoin, todennäköisimmin saat lipun halvemmalla kuin viime hetkellä.

Tarjolla on myös edelleen mahdollisuus OnniBus.com-vuoroilla varata viereinen paikka tyhjäksi 50% alennuksella, jolloin voi varmistaa itselleen lisätilaa matkalla. Lue lisää sivulta https://www.onnibus.com/varaa-viereinen-istumapaikka-alennettuun-hintaan

Tutustutaan kotimaanhan, matkaillaan ja nautitaan kesästä –
tervetuloa OnniBussin kyytiin!

Kuvaaja: Jussi Tuominen, Mediameteli Osk


Selkeytimme OnniBus FLEX-palveluitamme

OnniBus FLEX-vuoroillamme on tehty seuraavia palvelumuutoksia alkaen matkoille 7.6.2021. Muutokset eivät koske OnniBus.com kaksikerrosbussivuorojamme*.

 • Lemmikkieläin- ja lisämatkatavaramaksun voi maksaa nyt lipun oston yhteydessä ennakkoon OnniBus.com verkkokaupassamme ja mobiilisovelluksellamme. Hinta verkkokaupasta etukäteen ostettuna on 5€. Maksun voi maksaa myös kuljettajalle ja tällöin hinta on 8€.
 • Polkupyörälle varaus tulee tehdä etukäteen asiakaspalvelustamme viimeistään matkaa edeltävänä päivänä. Paikkoja polkupyörille on rajoitetusti vuoroilla. Pyörän kuljetus maksetaan kuljettajalle, hinta 8€.
 • Juniorit ja seniorit saavat 20% alennuksen perushintaisista lipuistamme. Alennuksen saa sekä verkkokaupastamme, mobiilisovelluksellamme että myöskin R-kioskeilta.
  Juniorialennus on voimassa alle 17-vuotiaille. Seniorialennukseen ovat oikeutettuja 65 vuotta täyttäneet. Matkustajan tulee voida pyydettäessä esittää ikänsä.
  Muista sekalaisista alennusryhmistä on luovuttu selkeyden vuoksi – OnniBussilla kaikki matkustavat yhtä edullisesti; juniorit ja seniorit vielä vähän edullisemmin.

  * OnniBus.com vuoroillamme ei ole mahdollisuus matkustaa lemmikin kanssa eikä käytössä ole lisämatkatavaramaksua – ostamalla toisen matkalipun, voi taata lisämatkatavaran mahtumisen kyytiin. Ainoastaan rungosta kokoon taittuvat polkupyörät voidaan hyväksyä kyytiin.
  Seniorialennus on voimassa myös OnniBus.com-vuoroillamme.
Maskipakkoa ja matkalippuja

Maskipakkoa ja matkalippuja

Viime viikolla muisteltiin koronan vuosipäivää. Usein vuosipäiviä juhlistetaan, mutta juhlaan ei kyllä koronan suhteen...

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *