Onnea 103-vuotias Suomi!

Kirjoittanut Onni Hirvi

Onni Hirvi on joukkoliikenteen edelläkävijä ja kulkee siellä missä sinäkin.
Joukkoliikenne | Menestystarina

Julkaistu 06.12.2020

Suomi juhlii tänään sunnuntaina 6.12. itsenäisyyspäivää hyvin poikkeuksellisissa olosuhteissa; itsenäisenä, yhtenäisenä, mutta turvavälein erillään. Vuosittain yksi television suosituimmista ohjelmista on ollut tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotto. Tänä vuonna sekin toteutetaan koronan ehdoilla. Presidentti ja hänen puolisonsa isännöivät Linnan juhlia Presidentinlinnasta, mutta ilman vieraita. Koko Suomi on kutsuttu mukaan juhliin televisioiden ja mobiililaitteiden ääreen.

Sotiemme veteraanit ja lotat ovat edelleen itsenäisyyspäivän ja Linnan juhlien kunniavieraita, vaikka tänä vuonna tosin presidenttiparin kättely ja kokoontuminen Presidentinlinnassa jää väliin.

Sotaveteraanit ja lotat ovat matkustaneet OnniBussin kyydissä ilmaiseksi sen perustamisesta lähtien ja matkustavat edelleen, sekä OnniBus.comin että OnniBus FLEXin kyydissä.

Tarjoamalla ilmaiset matkat minne tahansa Suomessa, on tapamme kunnioittaa sotaveteraaneja ja lottia. He ovat taanneet meille itsenäisen Suomen, josta voimme olla ylpeitä ja jota kannattaa juhlistaa. Mikäli sotaveteraani tarvitsee matkalle avustajan, pääsee avustaja myös matkaan maksutta. Paikkavaraukset tehdään etukäteen asiakaspalvelustamme.

OnniBus tarjoaa matkoja ympäri Suomen. Idästä länteen, etelästä pohjoiseen ja lähes kaikkialle siltä väliltä. Kyydissämme on vuodesta 2014 alkaen tehty yhteensä lähes 18,5 miljoonaa matkaa. Huikea määrä! Haluamme kiittää suomalaisia luottamuksesta ja tuesta, jota olemme saaneet näiden vuosien aikana, kun meistä on tullut suomalaisten luotettava matkakumppani.

Kun ensimmäinen Onnibussin vuoro 1.1.2012 klo 14:15 lähti Tampereelta kohti Poria, ratin takana istui nykyinen toimitusjohtajamme ja yksi perustajajäsenistä, Lauri Helke. Paluuvuoron ajoi Pekka Möttö, joka oli mukana perustamassa Onnibussia. Yksi bussi, paljon ideoita, suuret suunnitelmat, rajattomasti rohkeutta ja ääretön usko onnistumiseen – siitä se lähti!

Suurelle yleisölle tuttu OnniBus.comin kaksikerrosbusseilla ajettava valtakunnallinen liikenne starttasi keskellä kesää 1.7.2014. Tuosta kesästä ja 15 uudella bussilla aloitetusta liikenteestä, on OnniBus kasvanut koko Suomen johtavaksi kaukobussiyhtiöksi. Nyt meillä on 2kerrosbusseja 80 ja lisäksi mukana verkostossa on OnniBus FLEXin laaja reittivalikoima, jolla palvellaan perinteisillä linja-autoilla. Osana suomalaista perheyritystä, olemme osa suomalaista joukkoliikenteen historiaa.

Mullistimme suomalaisen joukkoliikenteen. Haluamme olla suomalaisten mukana matkoilla myös tulevaisuudessa ympäri Suomen. Ensi vuonna juhlistamme kaikki yhdessä Onnibussin kymppisynttäreitä!

Toivotamme kaikille rauhallista ja juhlallista itsenäisyyspäivää!

Monen kerhon väkeä

Monen kerhon väkeä

OnniBussilla on ainakin kaksi vähän virallisempaa työntekijöiden kerhoa ja lisäksi on epävirallisempia, pienten...

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *